Om Oss

Johannessen Gravstell er eid og drevet av Jan Tore Johannessen, en 50 år gammel mann bosatt i Stokke i Vestfold.

Jeg har bakgrunn som barnehagelærer og har blant annet drevet Naturkameratene natur- og idrettsbarnehage i Stokke i over 21 år fram til sommeren 2019.

Hos meg så skal du bli møtt på en verdig og fin måte og det er viktig for meg at det arbeidet jeg utfører på din kjæres grav er noe jeg kan stå inne for og som også vil gjøre godt for deg og dine.


STATUS TILLATELSER FRA KOMMUNENE
For å kunne drive med næringsvirksomhet på gravplassene i den enkelte kommune, så må det innhentes tillatelse først. Johannessen Gravstell har tillatelse til å stelle graver på disse gravplassene:

Færder Godkjenning til 31.12.2023
Holmestrand Godkjenning til 18.05.2022
Horten Godkjenning til 31.12.2022
Larvik Godkjenning til 31.12.2029
Sandefjord Godkjenning til 07.05.2023
Tønsberg Godkjenning til 31.12.2022

Godkjenningene fornyes før utgangen av periodens slutt.


KVALITETSARANTI
Selv om alle planter, blomster, jord, gjødsel, kalk +++ blir kjøpt inn hos seriøse forhandlere/gartnerier så kan selvsagt feil oppstå. Skulle en plante/blomst ikke ha den kvaliteten som den bør ha, så skifter jeg ut uten ekstra omkostninger for deg. Dette gjøres senest innen 3 virkedager etter at det har blitt oppdaget. MMS sendes deg når arbeidet er utført. Skulle du selv oppleve å komme til graven og at blomster/planter ikke ser fine ut etter nyplanting så gi meg en tilbakemelding enten ved å benytte kontaktskjema, ringe meg eller sende meg en sms. Det kan ha naturlige forklaring ved f.eks heftig regnvær, ved uforutsett lav temperatur eller sterk vind og at det kun holder for meg med litt ekstra stell noen dager. Men kan også være som beskrevet over at kvaliteten ikke har vært god nok fra min forhandler/gartneri. Jeg tar kontakt med deg så snart jeg kan og ordner opp!


SKADER PÅ GRAVSTØTTE PÅFØRT AV JOHANNESSEN GRAVSTELL
Johannessen Gravstell bruker kun håndmakt i sitt arbeid. Jeg ønsker at arbeidet skal støye minst mulig for omgivelsene og at det blir utført med nødvendig respekt for både avdøde og deg som pårørende, samt andre som er på kirkegården når jeg arbeider. Skulle det likevel bli begått skader på gravstøtta av Johannessen Gravstell så vil du som kunde kontaktes og skadeerstatning avtales gjennom min forsikring. Du vil bli orientert omgående ved skader på telefon og du vil motta rapport fra mitt HMS-system tilsendt på din epost. Samtidig vil eier av gravplassen kontaktes. Skulle Johannessen Gravstell oppdage skader f.eks ved hærverk, stjeling av blomster/planter/pynt med mer så vil jeg kontakte deg omgående på telefon. Samtidig vil eier av gravplassen kontaktes. Johannessen Gravstell er ikke erstatningspliktig for hendelser som utføres av andre personer, men er behjelpelig med å graven tilbake til ønsket standard etter nærmere avtale om beløp for tjenesten


GRAVFESTER
Vi ber våre kunder om bekreftelse på at vedkommende enten er fester av graven/har hovedansvar for graven eller har innhentet samtykke om å bestille på vegne av fester av graven. Dette fordi det er viktig for Johannessen Gravstell at det utfører tjenester som ikke er i strid med festers ønsker.


PRISER
Alle priser som er oppgitt er i norske kroner og inkl MVA. Det sendes ut faktura enten på post eller epost etter kundens ønske.


BETALINGSFRIST
Faktura sendes med 14 dagers forfall.
Det kan avtales andre betalingsfrister og beløpet kan deles opp.


IGANGSETTING OG FERDIGSTILLING AV ARBEID
Når bestillingen er gjort, så vil du bli kontaktet for evt. detaljer. Arbeidet settes så igang så snart detaljene for tjenesten er avtalt.